0893 319 009    klima.center@mail.bg

гр. Исперих, ул. "Васил Левски" №99А

За нас

„Клима център Исперих“ ЕООД, гр. Исперих

Адрес: гр. Исперих, ул. "Васил Левски" 99А

Тел.: 0893319009; 0893319008; 0893319007

E-mail: klima.center@mail.bg


„Клима център Исперих“ ЕООД създадохме през 2005г. Със всеки един обект и при всеки един клиент ние доказваме себе си и доброто име, което сме изградили и продължаваме да градим през годините. Ние заставаме открито пред клиента – не спестяваме и плюсовете, и минусите от опита ни през годините за всеки един продукт. Опитваме се да разберем потребностите на всеки клиент, за да можем да предложим най-подходящия модел и да подберем оптималното качество на най-добрата цена за всеки джоб.

Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение (консултация, продажба, монтаж, сервиз, профилактика, след гаранционно обслужване) на битова климатична техника и вентилация, климатични инсталации, термопомпи за отопление, охлаждане и битово горещо водоснабдяване. 

Предлагаме на клиентите си богат избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители с  дистрибуторска мрежа в цял свят.

Ще монтираме климатика внимателно, с най-добрите и качествени материали на пазара, за да гарантираме безупречната работа на климатика. Високото качество на монтажа е безусловно гарантирано. Коректното и качествено обслужване на климатика по време на гаранцията и след това – също. Ние осигуряваме бърза реакция при възникнал проблем. В повечето случаи отстраняваме проблема на място, веднага. Когато се налага демонтаж и обслужване в нашия сервиз – полагаме максимални усилия, за да може възможно в най-кратък срок да отремонтираме и инсталираме отново Вашият работещ климатик.

Можете да се възползвате от услугата „Безплатен оглед“ преди покупка на климатик от нас, където на място ще уточним разположението на климатика, начина на монтаж и ще отговорим на това, което Ви интересува.


При нас ще получите

 - Висока компетентност на базата на дългогодишен опит 
 - Реална информация за други компании и предлаганите марки и модели на пазара 
 - Високо професионално ниво на консултация 
 - Климатична техника от най-висок,  висок и среден клас предназначена за европейския пазар
 - Професионален монтаж съобразен с изискванията на производителя
 - Бърза реакция и пълно съдействие при възникнал проблем или дефект 
 - Сервиз на високо ниво 
 - Грижа за Вашия климатик и след гаранционно обслужване 


При нас няма да получите

- Много ниска цена за монтаж - не Ви спестяваме качествените материали,  не Ви спестяваме качеството на монтажа и качеството на обслужването
- Климатична техника от нисък, много нисък и безнадеждно нисък клас - спестяваме си бъдещи взаимни неприятности 
- Непрофесионален монтаж несъобразен с изискванията на производителя - спестяваме си бъдещи взаимни неприятности
- Няма да получите 15 - 16 марки климатици (с цел да продаваме всичко, на всеки, на всякаква цена, на всякакво качество, на всякакъв производител, дори и нестандартизирани климатици за нашия пазар с цел да не изпуснем някой клиент).